Avocadobootjes met surimi

Ingrediënten:

  • 1 avocado

  • Gemengde sla

  • 150g surimi sticks

  • 1 el Griekse yoghurt

  • 1 el sushi azijn

  • 1/2 limoen

  • Peper/zout 

Bereidingswijze:

  • Hol de avocado's uit en doe het vruchtvlees in de
    blender. Hou de schil van de avocado over als
    'schaaltjes' voor de vulling.

  • Doe de Griekse yoghurt, de sushiazijn, 1 el sap van een limoen en peper/zout bij de avocado en blend tot een gladde textuur.

  • Snijd de surimi sticks in fijne reepjes en voeg toe aan het avocadomengsel. Roer door elkaar.

  • Vul de avocado met de vulling en werk eventueel nog wat af met extra stukjes surimi. Serveer met wat gemengde sla. 

Met dank aan Cookalot by Charlot voor dit heerlijke receptje!

https://www.cookalot.be

https://www.instagram.com/cookalotbycharlot/

https://www.facebook.com/cookalotbycharlot/

  • Instagram
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • YouTube - White Circle

Vichiunai Europe N.V. | info@vici.eu | +32 (0)50 39 78 48  | Krakeleweg 39 - 8000 Brugge, België