top of page


Tortilla's met een dip van surimi
Ingrediënten
Dip
-
150g surimi
-
300g geitenkaas
-
270g halfgedroogde tomaten in olie
-
Handvol verse basilicum
-
Lente ui
Tortilla's (hoef je niet zelf te maken, kan je ook gewoon kopen:
-
2 wraps
-
Zout
-
Oregano
-
Olijfolie

Bereidingswijze:
-
Wrijf de wraps in met olijfolie en snij ze in driehoekjes. Leg ze op een bakvel (of bakpapier) op een ovenplaat. Strooi de kruiden erover.
-
Plaats dit gedurende 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
-
Doe het volgende in de blender: geitenkaas, halfgedroogde tomaten en basilicum.
-
Snij de surimi en lenteui in kleine stukjes en roer deze door het mengsel (niet in de blender, we willen de stukjes surimi en lenteui niet vermalen).
-
Werk af met wat surimi en lenteui bovenaan.
bottom of page