Tortilla's met een dip van surimi

Ingrediënten

Dip

  • 150g surimi

  • 300g geitenkaas

  • 270g halfgedroogde tomaten in olie

  • Handvol verse basilicum

  • Lente ui

Tortilla's (hoef je niet zelf te maken, kan je ook gewoon kopen:

  • 2 wraps

  • Zout

  • Oregano

  • Olijfolie

Bereidingswijze:

  • Wrijf de wraps in met olijfolie en snij ze in driehoekjes. Leg ze op een bakvel (of bakpapier) op een ovenplaat. Strooi de kruiden erover.

  • Plaats dit gedurende 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.

  • Doe het volgende in de blender: geitenkaas, halfgedroogde tomaten en basilicum. 

  • Snij de surimi en lenteui in kleine stukjes en roer deze door het mengsel (niet in de blender, we willen de stukjes surimi en lenteui niet vermalen).

  • Werk af met wat surimi en lenteui bovenaan.

  • Instagram
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • YouTube - White Circle

Vichiunai Europe N.V. | info@vici.eu | +32 (0)50 39 78 48  | Krakeleweg 39 - 8000 Brugge, België