Vispannetje

Ingrediënten:

  • 2 surimi sticks

  • 3-tal kerstomaatjes

  • 4 kleine champignons

  • 1 klein stukje witloof

  • Afgestreken koffielepel bloem

  • Goede scheut melk

  • 1/4 citroen

  • Mix van geraspte kaas

  • Peper en zout

  • Boter

Bereidingswijze:

  • Snij de champignons en witloof in schijfjes.

  • Stoof de champignons en bak het witloof lichtjes aan. Laat dan verder uitstoven.

  • Snij ondertussen de surimi sticks in 4 gelijke stukken.

  • Laat de boter smelten in een steelpan en voeg de bloem toe. Roer de bloem en laat ze lichtjes bakken om de bloemsmaak te doen verdwijnen. Voeg melk toe tot de gewenste dikte.

  • Knijp de citroen uit in de saus (naar eigen smaak). Blijf roeren tot de saus klaar is.

  • Verdeel de surimi, champignons, witloof en kerstomaten over je vispannetje en giet de saus erover.

  • Bestrooi het geheel met gemalen kaas en laat 10 minuten in de oven gratineren.  

Met dank aan An-Katrien Casselman voor dit heerlijke receptje!

https://ankatriencasselman.com

https://www.instagram.com/ankatrien

https://www.facebook.com/ankatrien.casselman

  • Instagram
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • YouTube - White Circle

Vichiunai Europe N.V. | info@vici.eu | +32 (0)50 39 78 48  | Krakeleweg 39 - 8000 Brugge, België